bobler

Grundig rengøring i Nordsjælland

TB Rengøring tilbyder professionel rengøringsservice i hele Nordsjælland. Vi udfører vores ydelser for private og erhvervskunder – uanset hyppighed eller omfang gør vi os umage med vores arbejde. Vi går op i at levere en høj standard og går efter at blive din faste samarbejdspartner. Derfor prioriterer vi også kundetilfredshed, og skræddersyr vores rengøringsløsninger til at passe netop din situation og dine behov.

Kontakt os i dag

Rengøring i fleksible intervaller

Vi tilbyder forskellige aftaler afhængigt af hvor hyppigt du drømmer om at få gjort rent. Dette behov kan naturligvis ændre sig. Sker det, at du ønsker at vi kommer forbi oftere eller sjældnere, ændrer vi blot vores aftale. Det vigtigste for os er nemlig vores kunders tilfredshed. Vi er glade når vores kunder er glade, derfor tilbyder vi en fleksibel service af højeste kvalitet. Vi tilbyder rengøring i følgende intervaller:

  • En gang

  • Ugentligt

  • Hver 14. dag

  • Månedligt

  • Hvert kvartal

  • Hvert halvår

  • Daglig rengøring

Privatrengøring

Få mere tid til det, der betyder mest for dig, med vores professionelle rengøringsservice. Vi forstår, at hverdagen kan være travl, og at rengøringen af dit hjem kan være en byrde. Derfor tilbyder vi en skræddersyet privat rengøringstjeneste til dig, der øsnker et pænt og rent hjem. Vores erfarne og pålidelige rengøringspersonale er dedikeret til at levere enestående rengøring og uanset om du har brug for regelmæssig rengøring, en grundig forårsklargøring eller hjælp til en særlig begivenhed, er vi her for at hjælpe.

Kontakt os i dag

Vinduespudsning

Få de klareste vinduer i Nordsjælland med vores professionelle vinduespudsning. Vores vinduespudsning er tilpasset til både private kunder og erhvervskunder. Vi fjerner snavs, støv, fingeraftryk og pletter grundigt fra både vinduesglas og vinduesrammer. Og vores team har erfaring med at håndtere en bred vifte af vinduestyper, herunder almindelige vinduer, store glasfacader, skydedøre m.m.

Kontakt os i dag

Trappevask

Ren og indbydende trappeopgang? Vi er på sagen. Vi tilpasser vores services til at imødekomme både store og små ejendomme. Vi bruger de bedste rengøringsmetoder for at sikre en grundig og effektiv rengøring af trapperne. Vores erfarne team fjerner snavs, støv og pletter fra alle overflader, herunder gelændere, trin, vægge og gulve. Vi er opmærksomme på detaljerne og sikrer, at alle hjørner og svært tilgængelige områder bliver nøje rengjort.

Kontakt os i dag

Alsidig rengøringsservice

Vi gør rent for erhverv, private kunder eller udfører ejendomsservice. Vores ekspertise er bred og med over 6 års erfaring, kan vi tilbyde vores kunder en rutineret og grundig rengøring. Vi kan rengøre din private bolig, om det er hus eller lejlighed spiller ingen rolle. Derudover gør vi også rent på kontorer eller andre arbejdspladser og udfører ejendomsservice som f.eks. trappevask og rengøring af opgang og fællesarealer såsom vaskerum.

Kontakt os i dag